Uurtarief

Soms zijn er gewoon wat kleine aanpassingen aan jouw website nodig of moet er een probleem opgelost worden. Voor dat soort werkzaamheden reken ik mijn uurtarief.

Op werkdagen tussen 8:30 en 18:00 uur gelden de volgende uurtarieven:

  • Voor klanten met een onderhoudspakket is het uurtarief € 60 exclusief btw.
  • Voor klanten zonder een onderhoudspakket is het uurtarief € 70 exclusief btw.

Op werkdagen na 18:00 uur en in het weekend gelden de volgende tarieven:

  • Voor klanten met een onderhoudspakket is het uurtarief € 90 exclusief btw.
  • Voor klanten zonder een onderhoudspakket is het uurtarief € 105 exclusief btw.

Het uurtarief voor klanten die op dit moment een website of online academie door mij laten bouwen:

Ik doe mijn uiterste best om te voorkomen dat er meerwerk ontstaat. Toch kan het soms gebeuren dat er werkzaamheden naar voren komen, die niet in de offerte verwerkt zijn. Als je op dit moment een website of online academie door mij laat bouwen en er zijn werkzaamheden die buiten de offerte van het project vallen, dan reken ik met een uurtarief van € 60 exclusief btw. Dit is uiteraard altijd in overleg.

undraw_Time_management_re_tk5w

Waarom reken je met verschillende tarieven?

Werken aan een website die niet met regelmaat door mij wordt aangepast, onderhouden en beveiligd, kost vaak veel meer tijd.

Een website die door mij wordt onderhouden ken ik veel beter en ik weet dat er alles aan is gedaan om het up-to-date en veilig te houden. Klanten die het onderhoud aan mij toevertrouwen kan ik daarom een lager tarief aanbieden voor het doen van aanpassingen, toevoegingen en problemen.

undraw_wordpress_utxt

Zijn er veel verschillende aanpassingen die gedaan moeten worden aan jouw website, neem dan contact op. Ik maak dan vooraf een offerte met een inschatting van de tijd en de investering.

Voor kleine tussentijdse aanpassingen, reken ik echter het uurtarief. Klanten die al langer met mij werken, weten dat ik zo snel en efficiënt mogelijke werk.

Heb je hulp nodig voor je website of heb je nog vragen, neem dan contact op.