Wie is Tamara

Graag stel ik mijzelf aan je voor.

Wie is Tamara

Mijn naam is Tamara Zoma-Spiekstra. Ik ben getrouwd met de allerleukste man en samen hebben wij twee puberzonen.

Met veel liefde bouw ik websites en online academies in WordPress i.c.m. LearnDash. Dit is op mijn pad gekomen tijdens mijn zoektocht naar wat ik 'echt' leuk vind om te doen.

Wat ik zo leuk vind aan het bouwen van websites is de combinatie creativiteit en techniek. Eigenlijk zat het er altijd al in.

Jarenlang ben ik secretaresse geweest. Toen was ik altijd al degene die gevraagd werd om te helpen met de techniek.

Ook thuis wordt mij vaak gevraagd om problemen met computers op te lossen, omdat ik mij daar altijd zo in vastbijt. Ik kan er niet tegen als ik het niet voor elkaar krijg. Ik moet en zal het voor elkaar krijgen. En als dat dan ook lukt... Dat geeft een geweldig gevoel.

Daarom wilde ik er ook mijn werk van maken en heb ik mij op 7 januari 2020 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ondernemers blij maken met een nieuwe website en daar zelf ook nog eens heel blij van worden. Dat is wat ik graag wil!

Tamara staat lachend met een koptelefoon om haar nek

"Mijn missie is om online ondernemen toegankelijk te maken voor ondernemers die niet zo handig zijn met online techniek zoals websites en online academies."

Tamara zit in de deuropening van een camper

Weetjes over mij

  • Mij maak je blij met een kop thee.
  • Ik ben gek op avontuur en reizen (het liefst met onze zelfgebouwde camper). Op de bonnefooi, niet weten wat morgen brengt.
  • Ik heb geen groene vingers, maar wel heb ik een groentetuin(tje) in mijn achtertuin.
  • Afwisseling en nieuwe dingen uitproberen vind ik geweldig. Ik heb daardoor al de nodige creatieve hobby's gehad, zoals haken, naaien, fotograferen.
  • Perfectionisme is my middle name. Soms heel prettig, maar niet altijd.

Kenmerken volgens mijn omgeving

Leergierig - Behulpzaam - Verantwoordelijk - Secuur - Sociaal

Wat klanten over mij zeggen

Ik stelde mijn updates voor mijn website en online omgeving van Tureluurs Educatie steeds uit, vooral het stukje waar de leden in staan en het betalingssysteem.
Bang om iets fout te doen en alles kwijt te zijn.

Ik ging op zoek naar iemand die me hierbij kan helpen. Via een zoekopdracht op Instagram kwam ik terecht bij Tamara. Na even scrollen door haar insta en website besloot ik haar te mailen met deze vraag.

Via de mail hebben we een videoafspraak gemaakt voor de volgende dag. Ik had gelijk een goed gevoel, ze begreep wat ik nodig had en ze kon duidelijk uitleg geven over wat ze voor mij kan doen en gaf ook gelijk tips.

Een week na mijn eerste mail was mijn website en online omgeving weer up-to-date. Tamara heeft ook (in overleg) een fout met de SSL opgelost, iets wat ik nog niet had gezien!

We hebben afgesproken dat ik contact kan opnemen als het weer nodig is. Fijne samenwerking zo. Bedankt Tamara.

Marije Turel
Tureluurs Educatie

Wat een geluksvogel ben ik dat ik toevallig bij Tamara terecht kwam voor het maken van mijn online leeromgeving. Binnen een paar weken heeft zij een prachtige leeromgeving voor me gebouwd die helemaal bij mij en mijn bedrijf past. Het was heel prettig om met Tamara samen te werken.
Ze is pro-actief, ze dacht echt met me mee en kwam met ideeën en mogelijkheden en ze communiceert heel prettig. Daarnaast heeft Tamara me helemaal wegwijs gemaakt in de achterkant van mijn leeromgeving zodat ik zelf de content van de leeromgeving kan vullen. Tamara is met recht een 'Geluksmaker'.

Esther van Duin
Natuurlijk Verbinden

Ik was zo slim geweest om 'even' wat aan te passen op mijn website met als gevolg dat mijn website offline was. Grote paniek natuurlijk. Maar gelukkig wist mijn coach dat Tamara mij vast kon helpen en dat is gelukt! Binnen no time was mijn website weer in de lucht en ook niet geheel onbelangrijk was ze erachter waar het probleem zat, zodat het niet nogmaals kon gebeuren.

Een rustige, fijne vrouw is ze die ik vanaf nu gelukkig mag vragen om mij te helpen met zaken omtrent mijn website. Sommige zaken kun je beter uit handen geven aan mensen die er verstand van hebben.

Marloes Droppers
Marloes Regelt

Meer weten?

Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. Ik bekijk graag samen met jou de mogelijkheden.