Eindelijk mijn eigen website online!

Ergens wist ik al dat ik websites wilde gaan bouwen, maar toch voelde ik nog onzekerheid. “Wat nou als ik het toch niet zo leuk vind als ik dacht?”

Training

Daarom had ik mij ingeschreven voor de training Webassistant bij Weblish. Toch een beetje veilig zodat ik nog allerlei kanten op kan gaan als technisch virtual assistant.

Gek genoeg was ik de enige deelnemer voor die training, dus de training ging niet door. Gelukkig had Manuela van Prooijen (eigenaar van Weblish) iets anders bedacht.

Ik mocht een X aantal modules uitzoeken en die mocht ik dan 1-op-1 volgen. Dat betekende dat ik niet alle modules ging volgen. Met nog steeds zo’n stemmetje in mijn hoofd dat zei: “Ik ga websites bouwen”, zocht ik eigenlijk alle modules uit die gerelateerd zijn aan het bouwen van websites. Niet alleen het technische gedeelte ging ik leren, maar ook conversieoptimalisatie en SEO.

Toen wist ik het zeker

Eigenlijk na les 1, wist ik het zeker… Dit is wat ik moet doen! De combinatie techniek en creativiteit past zo goed bij mij.

Inmiddels heb ik de training Webassistant succesvol afgerond en heb ik 23 juni mijn certificaat in ontvangst mogen nemen. Maar daarna begint het leren pas echt.

Eerste klanten

Afgelopen periode heb ik al voor een aantal ondernemers een online academie mogen bouwen. Daar heb ik ook zoveel van geleerd. En ook al is het soms lastig, ik merk dat ik mij er echt in vastbijt om technisch iets voor elkaar te krijgen. En als dat dan ook lukt, dan geeft dat zo’n energie.

Door mijn werk voor klanten kwam ik er niet aan toe, maar nu staat dan eindelijk ook mijn eigen website online. Nu heb ik het gevoel dat ik mijzelf echt aan de buitenwereld kan presenteren.

Wat ik doe? Ik bouw websites en online academies!

Wil jij ook een website of online academie laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan maken wij een afspraak om te kijken wat jij nodig hebt.